Apartament

Clădirea principală

 

 

 

APARTAMENT

550 ron/noapte *

Apartamentul nostru, cu o suprafață generoasă de 45m2 și balcon privat, este locul ideal pentru familiile care doresc să se bucure de un sejur relaxant și confortabil. Cu spațiu suficient pentru întreaga familie, acest apartament este compartimentat în două camere separate și o baie.

Primul dormitor este amenajat cu un pat dublu confortabil, iar al doilea dormitor oferă un pat dublu și două paturi de o persoană, perfecte pentru familiile mai numeroase.

Dotată cu saltele premium și lenjerie de pat din bumbac selectată cu grijă, această cameră oferă un confort deosebit.

La cerere, putem adăuga un pătuț pentru un copil cu vârsta între 0 și 3 ani.

Pentru a asigura o experiență cât mai plăcută, camerele noastre includ baie privată, televizor și minibar.

Baia este prevăzută cu cadă de duș, uscător de păr și produse cosmetice. Oaspeții beneficiază, de asemenea, de acces gratuit la Wi-Fi și la facilitățile noastre de relaxare, cum ar fi piscina, jacuzzi-ul, sauna și sala de fitness. Astfel, vă garantăm o ședere relaxantă și plină de confort la Pensiunea noastră.

* prețul poate să difere în funcție de sezon. Pentru o ofertă personalizată pentru perioada dorită vă rugăm să ne contactați pe mail.

FACILITĂȚI

Wi-Fi

Balcon

Mini bar

TV

Cadă de baie

Uscător de păr

Pentru rezervări contactați-ne pe email sau completați cererea de rezervare de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.