Facilități

 

 

 

Piscină încălzită și jacuzzi

Înconjurat de peisaje pitorești și aer proaspăt de munte, poți să te relaxezi pe șezlonguri sub soarele blând al dimineții sau să te răcorești în apă. Piscina noastră încălzită este locul perfect pentru adulți să se destindă și să se bucure de o atmosferă plină de relaxare, în timp ce cei mici se pot distra în voie, bucurându-se de apa caldă.

În plus, jacuzzi-ul nostru te așteaptă să te relaxezi și să te răsfeți, în timp ce admirei priveliștea spectaculoasă a munților din jur. Astfel, la Pensiunea Roua Munților, poți să te bucuri de un bronz natural și să îți încarci bateriile într-un cadru natural și liniștit.

Restaurant

La Pensiunea Roua Munților, mâncarea bună și tradițională vă așteaptă la fiecare masă. În restaurantul nostru, care are o capacitate de 50 de locuri, veți găsi preparate simple dar delicioase, făcute cu ingrediente proaspete din zonă.

Meniul nostru este plin de mâncăruri ardelenești autentice, de la numeroase ciorbe tradiționale care vă vor încălzi sufletul, la deserturi realizate în casă care vă vor îndulci ziua. Descoperiți gustul unic al gogoșilor pufoase, preparate după rețete vechi, sau lăsați-vă tentați de un lava cake bogat și intens, care combină perfect gustul de ciocolată cu înghețata de vanilie.

La noi, mâncarea este despre confort, tradiție și momente petrecute împreună. Veniți să vă simțiți ca acasă și să vă bucurați de aromele care vă vor face să reveniți

Bar

În inima Pensiunii Roua Munților, barul nostru oferă un spațiu cald și primitor, perfect pentru relaxare după o zi petrecută explorând frumusețile naturii înconjurătoare. Aici, oaspeții pot savura o varietate de băuturi, de la cafea aromată până la cocktailuri creative și o selecție rafinată de vinuri și băuturi spirtoase, inclusiv renumita noastră pălincă de Bihor.

Saună

La Pensiunea Roua Munților, sauna reprezintă o oază de relaxare și revitalizare, invitându-vă să vă deconectați și să vă purificați trupul și mintea. Într-un ambient calm și primitiv, sauna noastră oferă refugiul perfect pentru a scăpa de stresul cotidian și a stimula regenerarea după o zi de aventură în natură. Temperatura plăcută și atmosfera liniștită sunt gândite să vă ofere o experiență de neuitat, ajutându-vă să vă redobândiți echilibrul și să vă îmbunătățiți sănătatea în mod natural. 

Sală de fitness

La Pensiunea Roua Munților, sala noastră de fitness este echipată cu tot ce aveți nevoie pentru a vă păstra în formă și pentru a vă bucura de un stil de viață activ chiar și în vacanță. Indiferent dacă sunteți un împătimit al exercițiilor fizice sau doar căutați să vă mișcați puțin după o zi de relaxare, spațiul nostru modern și bine dotat oferă o gamă variată de echipamente pentru antrenament complet, de la cardio la forță.

Loc de joacă pentru copii

Înțelegem cât de important este să vă bucurați de momente de relaxare și liniște, chiar și atunci când călătoriți cu cei mici. De aceea, la Pensiunea Roua Munților, am creat un spațiu de joacă dedicat copiilor, gândit să ofere distracție în siguranță pentru toate vârstele. Dotat cu o varietate de echipamente de joacă, inclusiv o trambulină energizantă și un coș de baschet pentru micii sportivi, locul nostru de joacă este locul perfect pentru ca cei mici să se bucure de aer liber și să-și consume energia într-un mod creativ și sănătos.

Terasă exterioară și grătar

Bucurați-vă de momente de neuitat pe terasa noastră exterioară, amplasată în curtea din spate, lângă piscină. Indiferent dacă doriți să socializați sub cerul înstelat sau să vă relaxați la umbra în timpul zilei, această terasă este locul perfect pentru dvs. Savurați momente de liniște și confort în mijlocul naturii, într-un cadru plin de farmec și relaxare.

Sală de conferințe

Planificați o conferință și căutați locația perfectă? Pensiunea noastră vă oferă o sală de conferințe complet echipată, cu o capacitate de 40 de locuri și dotată cu acces la internet și TV. Indiferent dacă organizați o întâlnire de afaceri, un seminar sau un eveniment special, suntem aici să vă asigurăm că totul decurge fără probleme.