Despre noi

 

 

 

Un loc minunat într-o zonă superbă!

În inima munților, acolo unde aerul este mereu proaspăt și peisajele te lasă fără suflare, se află un refugiu de pace și confort: Pensiunea Roua Munților. Suntem mai mult decât un loc de cazare, suntem o destinație unde natura și ospitalitatea se împletesc pentru a crea experiențe memorabile pentru fiecare oaspete.

Fondată din dragoste pentru frumusețea naturală și tradițiile locale, pensiunea noastră oferă un refugiu liniștit departe de agitația cotidiană. Aici, fiecare detaliu este gândit pentru a vă aduce mai aproape de esența vieții la munte, de la camerele confortabile, până la bucătăria noastră, unde gusturile autentice locale vă vor încânta papilele gustative.

La Pensiunea Roua Munților, credem că experiența unui sejur la munte depășește simpla cazare.  Fie că sunteți în căutarea unei escapade romantice, a unei aventuri în natură sau doar a unui loc unde să vă relaxați și să vă reîncărcați bateriile, la noi veți găsi o atmosferă caldă și primitoare, care vă va face să vă simțiți ca acasă.

Înconjurată de munți maiestuoși și păduri dense, pensiunea noastră este locul perfect pentru cei care doresc să se reconecteze cu natura și să descopere frumusețea vieții la munte. Vă invităm să ne treceți pragul și să deveniți parte din povestea noastră, unde fiecare sejur devine o amintire de neuitat.

Atmosferă familiară și intimă

Încă din 2008 reușim să păstrăm relația corectă între natură și om. De aceea la noi, veți găsi o atmosferă demnă de un concediu în care liniștea și zâmbetul cald al gazdelor sunt elementele principale.

Nenumărate activități outdoor

Cu toții ne dorim ca zilele de concediu să curgă încet dar cu folos. De aceea ne-am hotărât să vă surprindem cu diferite activități turistice sau chiar cu o piscină încălzită.

Locația perfectă pentru team building

Relația dintre angajat și angajator este importantă. De aceea vă oferim toate condițiile pentru ca team building-ul vostru să fie cheia succesului pentru îmbunătățirea acestei relații.