Cameră cvadruplă

Clădirea principală

 

 

 

CAMERA CVADRUPLĂ

450 ron/noapte *

La Pensiunea Noastră, avem plăcerea să vă oferim două camere cvadruple, ideale pentru grupurile de 4 sau 5 persoane sau pentru familii cu copii.  Aceste camere sunt spațioase și confortabile, cu suprafețe de 27-28 m2  fiecare fiind amenajată cu atenție pentru a vă oferi o experiență relaxantă și plăcută. O cameră este alcătuită din două paturi duble și un pat de o persoană, iar cea de-a doua cameră oferă un pat dublu și două paturi de o persoană

Dotate cu  saltele premium și lenjerie de pat din bumbac selectată cu grijă, aceste camere oferă un confort deosebit.

La cerere, putem adăuga un pătuț pentru un copil cu vârsta între 0 și 3 ani.

Pentru a asigura o experiență cât mai plăcută, camerele noastre includ baie privată, televizor și minibar.

Baia este prevăzută cu cabină de duș, uscător de păr și produse cosmetice. Oaspeții beneficiază, de asemenea, de acces gratuit la Wi-Fi și la facilitățile noastre de relaxare, cum ar fi piscina, jacuzzi-ul, sauna și sala de fitness. Astfel, vă garantăm o ședere relaxantă și plină de confort la Pensiunea noastră.

* prețul poate să difere în funcție de sezon. Pentru o ofertă personalizată pentru perioada dorită vă rugăm să ne contactați pe mail.

FACILITĂȚI

Wi-Fi

Uscător de păr

Mini bar

TV

Cabină de duș

Pentru rezervări contactați-ne pe email sau completați cererea de rezervare de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.