Cameră dublă

Clădirea nouă

 

 

 

CAMERA DUBLĂ

370 ron/noapte *

Camera dublă standard, cu o suprafață de 21m2, este alegerea perfectă atât pentru cuplurile care doresc să se relaxeze cât și pentru cei care participă la evenimente sau team building-uri. Dotată cu un pat dublu confortabil, saltea premium și lenjerie de pat din bumbac selectată cu grijă, această cameră oferă un confort deosebit.

La cerere, putem adăuga un pătuț pentru un copil cu vârsta între 0 și 3 ani.

Pentru a asigura o experiență cât mai plăcută, camerele noastre includ baie privată, televizor și aer condiționat în cameră.

Baia este prevăzută cu cabină de duș, uscător de păr și produse cosmetice. Oaspeții beneficiază, de asemenea, de acces gratuit la Wi-Fi și la facilitățile noastre de relaxare, cum ar fi piscina, jacuzzi-ul, sauna și sala de fitness. Astfel, vă garantăm o ședere relaxantă și plină de confort la Pensiunea noastră

* prețul poate să difere în funcție de sezon. Pentru o ofertă personalizată pentru perioada dorită vă rugăm să ne contactați pe mail.

FACILITĂȚI

Wi-Fi

Uscător de păr

Aer condiționat

TV

Cabină de duș

Pentru rezervări contactați-ne pe email sau completați cererea de rezervare de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.